Hvem er vi

Konsulent112 har specialiseret sig i kurser og foredrag inden for førstehjælp og folkesundhed.

Vi er et team af professionelle aktører der alle til daglig er beskæftiget i den præhospitale branche. Det være sig bl.a. som paramedicinere, reddere og brandmænd med mange års erfaring. Det betyder at vore kurser er bygget op omkring viden og erfaring fra den virkelige verden.

Vi ønsker at formidle det til tider komplicerede stof på en måde, så alle kan forstå det og føle sig sikre på, at de efter kurset selv kan yde den livreddende hjælp.

Konsulent112 er medlem af Foreningen af Selvstændige Førstehjælpsinstruktører samt Dansk Førstehjælps Råd. Din sikkerhed for at Konsulent112 lever op til gældende retningslinier og underviser ud fra de sidste nye opdateringer og guidelines.

Hos os får du garanti for et produkt af højeste kvalitet udført af landets bedste undervisere.

Jacob Lynge
Indehaver af Konsulent112
Paramediciner / HEMS-redder på
Den Danske Akutlægehelikopter

Super godt og anvendeligt kursus. Vi går alle derfra med opfriskede færdigheder i førstehjælp og med troen på at vi kan yde førstehjælp, hvis uheldet skulle være ude. Det er nu 3. gang vi har brugt konsulent112 til vores eksterne førstehjælpskursus, og vi sætter stor pris på underviserens evne til at få det komplicerede til at fremstå enkelt og let at forstå og ikke mindst huske
Praksis tandlægeklinik, Vedbæk