Hvem er vi – og hvad synes vores kunder

Konsulent112 har specialiseret sig i kurser og foredrag inden for førstehjælp og folkesundhed.

Vi er et team af professionelle aktører der alle til daglig er beskæftiget i den præhospitale branche. Det være sig bl.a. som paramedicinere, reddere og brandmænd med mange års erfaring. Det betyder at vore kurser er bygget op omkring viden og erfaring fra den virkelige verden.

Vi ønsker at formidle det til tider komplicerede stof på en måde, så alle kan forstå det og føle sig sikre på, at de efter kurset selv kan yde den livreddende hjælp.

Konsulent112 er medlem af Foreningen af Selvstændige Førstehjælpsinstruktører samt Dansk Førstehjælps Råd. Din sikkerhed for at Konsulent112 lever op til gældende retningslinier og underviser ud fra de sidste nye opdateringer og guidelines.

Hos os får du garanti for et produkt af højeste kvalitet udført af landets bedste undervisere.

Vi ser frem til et godt samarbejde.

Jacob Lynge
Indehaver af Konsulent112
Paramediciner / HEMS-redder på
Den Danske AkutlægehelikopterDet siger vores kunder:

Super godt og anvendeligt kursus. Vi går alle derfra med opfriskede færdigheder i førstehjælp og med troen på at vi kan yde førstehjælp, hvis uheldet skulle være ude. Det er nu 3. gang vi har brugt konsulent112 til vores eksterne førstehjælpskursus, og vi sætter stor pris på underviserens evne til at få det komplicerede til at fremstå enkelt og let at forstå og ikke mindst huske
Praksis tandlægeklinik, Vedbæk

Hos Barsels Bingo arbejder vi sammen med Konsulent112 til vores førstehjælpskursus. Jacob fra Konsunlet112 er utrolig kompetent og en rar person. Vi kan kun rose Jacob. Han er virkelig dygtig, til det han laver. Han forstår at formidle al information omkring førstehjælp, så ALLE kan forstå det. Der er ingen svære huskeregler eller tal man kommer til at glemme i farten. Jacob tilpassede førstehjælpskurset til vores deltagere, så man sagtens kan følge med selvom man har baby med. Vi (barsels bingo) og de 20 deltagere, brugte 2 fantastiske timer på at blive klogere på fremmedlegemer i halsen, sygdomme, feberkramper og hvordan man giver hjerte-lunge redning mm.  Vi kan kun anbefale Konsulent112, og vi ser frem til vores næste førstehjælpskursus i samarbejde med Konsulent112
Barsels-bingo, København

”ROMU har gennem en årrække brugt Jacob til vores løbende førstehjælpskurser for museets medarbejdere, og altid med godt resultat. Medarbejderne oplever et undervisningsforløb, hvor de kommer godt omkring alle emner og selv får prøvet kræfter med bl.a. hjertestartere. Det sker i en afslappet og tryg atmosfære, som sikre, at alle føler sig godt hjulpne og motiveret. Det er vigtigt for os, at medarbejderne kan yde førstehjælp – både i forhold til deres kollegaer og i forhold til museets gæster. Derfor er det også helt naturligt for os, at vi tager ansvar for at de får en kompetent undervisning – og det får vi med Jacob”
Roskilde Museum, ROMU, Roskilde